Vinterhager/Glasssystemer

Vi kan stolt presentere Solarlux som vår verdensledende og kvalitetsleverandør av glassfoldevegger, vinterhager, terrassetak, glasshus og altaninnglassing. Gjennom snart 30 år har den tyske virksomheten utviklet, fremstilt og markedsført høykvalitets innglassingsløsninger, som gjennom deres maksimale åpningsbredder bringer inn mere lys og rom.
En vinterhage betyr størst mulig lysinnfall og en fullverdig utvidelse av din bolig. Forskellige takdesign i aluminium og tre/aluminium understreker mangfoldigheten i utformningsmulighetene. Alle vinterhage-taksystemer er kombinerbare med Solarlux glassfoldedører og muliggør en maksimal åpning av rommet ut til naturen.

Solarlux glassfoldevegger byr på åpningskonsepter med store flater for maksimale åpne rom. En glassfoldevegg i fem meters bredde lar seg uten problem sammenfolde til en 50 cm bred pakke med dørblad. De sammenfoldede glassveggene lar inne og utemiljø flyte sammen. De smale systemene av aluminium, tre eller tre/aluminium tilbyr deg individuelle løsninger til enhver størrelse. Anskaff deg selv en barrierefri romfølelse med høyeste krav til isolering og sikkerhet.

Skyve-/foldesystemer er interessante alternativer til glassfoldevegger. Skyvefløyene kan innrettes i 2-, 3- eller 4-sporet løpe- og styreskinner. Den høye betjeningskomforten sørger en ett grepslist på skyvefløyen i innerste spor for. Gjennom trekkspillfunksjon lukker alle feltene seg automatisk, som et trekkspill og i ett grep.
Med et Solarlux terrassetak eller glasshus utvider du ditt oppholdsrom ut i hagen, og oppnår harmoni i åpenhet og beskyttelse. I fint vær åpner du de loddrette glasselementene og nyter naturen tett på, i regn og vind er du beskyttet av glass. Glasshus fra Solarlux gjør deg uavhengig av været. Hva angår design, har du også variable løsninger: Vedlikeholdsfritt aluminium eller vakkert tre innbyr til et mangfold av muligheter.

Rekkverk og Sprosser i PVC

Vår leverandør på rekkverk og sprosser i PVC er Vindex. De startet PVC produksjon i 1986, de produserer og lager alt selv. Produktene fra Vindex er vedlikeholdsfrie, de tilbyr rekkverk, gjerder, sprosser, levegger, terrassegulv, skodder og varmepumpehus.
«Vindex-Produkter varer – og vedlikehold du sparer!»