Glassrekkverk

Vi har valgt Roko som en av våre glassrekkverksleverandør. Ute i markedet finnes det mange forskjellige løsninger og kvaliteter på glassrekkverk. Vi mener Roko har et pent rekkverk som er relativt enkelt og montere.

Med et glassrekkverk på din terrasse får du en følelse av frihet, generasjoner før oss bare kuine drømme om.

Glassrekkverket gir deg følelsen av å være i ett med din utsikt og dine omgivelser. Du åpner opp, og får en herlig romfølelse uansett om du står i stuen, i hagen eller på terrassen.
Monteringsveiledning: Vårt glassrekkverk er kjent for å være meget enkelt og montere. Rekkverket kommer med få deler, og med relativt kjappe løsninger, tar det ikke lang tid før din drømmeterrasse er klar til bruk.
Trygghet: Vårt glassrekkverk kommer med solide løsninger av stolper, håndrekke og derel i står, samt en god og trygg innfesting. Glasset er et 8,76mm tykt, laminert og herdet personsikkerhetsglass.
Vedlikehold: Stålet som er brukt i glassrekkverket er av syrefast kvalitet, noe som gjør at det tåler det norske klimaet meget godt. Tar du vare på rekkverket ditt, holder det rent og passer på det, har du en løsning for framtiden.

Komplett rekkverk fra 2390,- ink mva pr meter.