Garasjeporter

Hörmann garasjeporter: «Et godt rykte må man gjøre seg fortjent til» Det har vår garasjeportleverandør Hörmann gjort seg fortjent til.

Hva må jeg tenke på når jeg skal velge port?
Leddporter: De elegante Automatic-leddportene åpnes loddrett. På den måten får du mer plass i og foran garasjen – og holder innkjørselen fri. Leddporter passer alltid – det spiller ingen rolle om garasjeåpningen har rette kanter eller er skrå, eller har en segment- eller en rundbue. Derfor passer denne porten perfekt til rehabilitering.

RollMatic rulleport til garasjerKomplett system med motor

RollMatic-porten fra Hörmann gir mye plass foran og inne i garasjen.
Du kan parkere rett foran garasjen, og i tillegg er plassen under taket i garasjen fri. Portprofilene til RollMatic blir som standard produsert av korrosjonsfri kvalitetsaluminium og er utstyrt med moderne portåpnerteknologi fra Hörmann. Motoren er vedlikeholdsvennlig montert utenfor akslingskonsollen. Start og stopp av RollMatic-porten er usedvanlig myk og støysvak. Dette skåner porten.

Berry-vippeporter - Vakker kvalitet

Alt taler for originalen: kvalitet og sikkerhet, utseende og komfort, og velprøvd teknologi. I hver eneste Berry-port fra Hörmann ligger det oppsamlet kunnskap fra mer enn 50 års erfaring i hvordan man lager garasjeporter.
Du finner helt sikker drømmeporten til ditt hus i det rikholdige mangfoldet av motiver. Du har alle muligheter.

Garasjeportåpnere - Komfort og sikkerhet i hjemmet

Det er vel ingen som er særlig glade for å gå ut av bilen midt på natten eller når det regner og blåser, bare for å åpne garasjeporten. Med portåpnerne fra Hörmann har du alltid «klar bane». Du åpner garasjeporten eller grinden raskt, komfortabelt og trygt fra bilen med en håndsender. Med den komfortable og raske SupraMatic og den prisgunstige ProMatic, tilbyr Hörmann innovativ portåpnerteknologi.

Vi har egne montører som kan montere din port fra 4 375,- ink mva.
Nøl ikke med å ta kontakt eller kom innom oss i Fossegrenda 17 for et hyggelig prat og et knalltilbud på din neste garasjeport fra Hörmann.