Dører

– Ytterdører ønsker både deg, familie og venner velkommen! Ytterdører er ofte det siste både du og de ser når du forlater hjemmet ditt. Ved bytte av dører kan det være vel verdt å lete og finne døren som passer best for deg og huset ditt. Vi hjelper deg å velge riktig dør.

Finn din drømmedør hos en av våre kjente leverandører.

Finn din favoritt

– Innerdørene er interiørelementet i huset som kompletterer helhetsinntrykket i ditt hjem. Bli inspirert og finn din favoritt blant våre leverandører.

Swedoor - Finn riktig dør med smart app

Å velge dør har aldri vært enklere. Med Swedoors nye app Door Designer tar du et bilde av din nåværende dør, og kan deretter prøve deg frem blant hele sortimentet av inner- og ytterdører for å se hva som passer nettopp deg og ditt hjem. Og du har hele 1.100 dørkombinasjoner å velge blant.

Det kan være vanskelig å forestille seg hvordan en ny dør kommer til å ta seg ut etter montering. Hvilken modell blir finest? Hvilken farge vil passe med rommets øvrige interiør? Med Swedoors app Door Designer ser du med én gang hvilken effekt de ulike alternativene gir. Enklere blir det ikke!

For å komme i gang tar du et bilde av din nåværende dør, inkludert de nærmeste omgivelsene rundt døren. Bildet trenger ikke å tas direkte forfra, men kan godt være tatt fra en vinkel. Så er det bare begynne å eksperimentere med alle dørene i Swedoors sortiment.

Ytter- og innerdører, dører med eller uten glass, klassiske eller moderne – alternativene er mange, og du kan selvfølgelig velge blant mange ulike farger. Selv spesialdører som for eksempel dører med brannhemmende egenskaper, kan velges i appen. Totalt finnes omtrent 1.100 dørkombinasjoner.

Er du interessert i en ytterdør, gir appen deg mulighet til å se hvordan døren ser ut både fra ut- og innsiden. Appen har en swipe-funksjon der du raskt kan bla mellom ulike alternativer. Når du har funnet en dør som du blir mer nysgjerrig på, kan du via appen få informasjon om mål, materialer og lydegenskaper. Og når du til slutt har gjort ditt valg, finnes kart og kontaktinformasjon til nærmeste forhandler.

Finn ut mer og last ned appen